Veilig betalen

Veilig betalen met iDEAL, creditcard en PayPal

Onderstaande is alleen van toepassing op aangekochte artikelen via www.salora.nl.

Salora maakt voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa van Buckaroo. Met deze internetkassa kun je snel en veilig betalen op het internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van //.

Beveiligde verbinding

Je herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen deze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op salora.nl waar persoonlijke gegevens worden ingevoerd, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

Je kunt bij Salora op de volgende manieren betalen:

Via iDeal Internetbankieren

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Via creditcard Visa & MasterCard

Je kunt je creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren. Samen met de creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling.

Via PayPal

Als je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Veilig betalen

De gegevens die je doorgeeft om te betalen zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Salora worden gelezen of door derden worden achterhaald.

Onze servicepartner Buckaroo

Wanneer je betaalt via iDEAL, word je computer via een beveiligde SSL-verbinding naar de Payment Service Provider Buckaroo doorgeschakeld. Zodra Buckaroo de betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we de bestelling.

Wij zijn te bereiken op:

010-2624803

Wij zijn te bereiken op:

010-2624803

Wij zijn te bereiken via:

info@salora.nl

Wij zijn te bereiken via:

info@salora.nl