Tafelmodel witgoed

Koop je tafelmodel witgoed bij Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien. 

Ben je op zoek naar betaalbaar tafelmodel witgoed? Dan ben je bij Salora aan het juiste adres! Wij hebben verschillende witgoed uitvoeringen in allerlei soorten en maten.

Salora maakt het dagelijks leven makkelijker!     

Wat is tafelmodel witgoed?

Met de term witgoed worden eigenlijk alle apparaten die voor het huishouden gebruikt worden bedoelt. Een andere benaming hiervoor is dan ook niet voor niks huishoudelijk apparatuur.

Witgoed is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Klein, middel en groot. De middelmaat wordt ook wel tafelmodel genoemd. Onder tafelmodel behoort witgoed apparatuur wat niet hoger is dan één meter.

Salora is een specialist op het gebied van witgoed en heeft divers tafelmodel witgoed in het assortiment zoals: koelkasten, vriezers en vaatwassers.

Wanneer komt dit model witgoed goed van pas?

Door het compacte formaat wordt witgoed van tafelmodel formaat vaak aangeschaft voor in kleinere ruimtes zoals een klein appartement, een studentenkamer, caravan of camper.

Daarnaast wordt het ook ingezet als extra toevoeging op het huidige witgoed. Wanneer je bijvoorbeeld ruimte tekort komt in de koelkast of vriezer wordt een tafelmodel koelkast of vriezer vaak als extra toevoeging aangeschaft.

Ontdek de tafelmodel producten van Salora

Salora heeft op dit moment van drie verschillende witgoed producten een tafelmodel variant:

  • Koelkasten: Je hebt de keuze uit wel zes verschillende tafelmodel koelkasten. De koelkasten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, prijs- en energieklasse.
  • Vriezers: Op dit moment heeft Salora twee verschillende tafelmodel diepvriezers in het assortiment, welke qua design aansluiten op de koelkasten.
  • Vaatwassers: Tot slot heb je bij Salora de keuze uit twee verschillende tafelmodel vaatwassers. Dit zijn beide vaatwassers van een klein formaat.

Is een tafelmodel uitvoering toch net wat te groot? Dan heeft Salora ook kleinere uitvoeringen zoals barmodel witgoed