Tafelmodel vaatwasser

Koop een tafelmodel vaatwasser van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Kijk je iedere dag op tegen de berg afwas maar heb je weinig ruimte in de keuken voor een standaard vaatwasser? Dan is een tafelmodel vaatwasser van Salora echt wat voor jou! De tafelmodel vaatwassers van Salora zijn betaalbaar, praktisch en compact. Dankzij het kleinere formaat kun je de vaatwasser ook in de kleinste keukens kwijt.

Salora maakt het dagelijks leven makkelijker!

Wat is een tafelmodel vaatwasser?

Heb je weinig ruimte over in de keuken maar wil je wel het gemak ervaren van een vaatwasser? Dat kan dankzij een van onze tafelmodel vaatwassers.

Een tafelmodel vaatwasser is eigenlijk een ander woord voor een kleine vaatwasser. En met klein bedoelen we qua formaat ongeveer de helft van een reguliere vaatwasser en past dus vrijwel in iedere keuken!

Waar komt een tafelmodel vaatwasser goed van pas?

Een tafelmodel vaatwasser is geschikt voor kleinere huishoudens. Door het kleine formaat biedt deze vaatwasser ruimte voor de dagelijkse vaat van 1 a 2 personen. De tafelmodel vaatwassers van Salora zijn om en nabij de 45 cm breed en hoog.

Hierdoor kun je de vaatwasser gemakkelijk in krappere ruimtes kwijt! Je kunt een tafelmodel vaatwasser dan ook een kleine poetshulp voor in huis noemen en uiteraard is het ook ideaal voor in een vakantiewoning of voor op de camping.

Ontdek de verschillende vaatwassers van Salora

Op dit moment heeft Salora twee verschillende tafelmodel vaatwassers in het assortiment. Maak kennis met de:

  • De Salora DWR4200 is een compacte vaatwasser die je, indien gewenst, ook in kunt laten bouwen. De vaatwasser heeft een minimalistisch design en is goed voor 6 couverts. Het is ook een energiezuinige vaatwasser, want deze beschikt over het energielabel A+.
  • De Salora DWC5500 heeft in tegenstelling tot de DWR4200 geen inbouwmogelijkheid. Dit heeft ook zijn voordelen, want hierdoor heb je geen vaste wateraansluiting nodig en kun je de vaatwasser overal op aansluiten! Dit maakt de DWC5500 een ideale vaatwasser om bijvoorbeeld mee te nemen naar de camping. Deze compacte vaatwasser beschikt over 2 couverts en heeft 3 verschillende wasprogramma’s.

Andere producten van Salora

Ben je toch niet op zoek naar een vaatwasser? Dan kun je bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: wasmachines, vriezers, koelkasten of magnetrons van Salora.

Bekijk hier de andere producten van Salora:

Andere producten van Salora

Ben je toch niet op zoek naar een vaatwasser? Dan kun je bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: wasmachines, vriezers, koelkasten of magnetrons van Salora.