Mini vriezer

Koop een mini vriezer van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Ben je op zoek naar een betaalbare, compacte vriezer? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! De mini vriezers van Salora hebben een inhoud van 32 Liter, hebben een minimalistisch strak design en dankzij het kleine formaat neemt het weinig ruimte in beslag.

Je haalt meer comfort in huis met de producten van Salora!

Wat is een mini vriezer?

Ben je op zoek naar een betaalbare vriezer die je kwijt kunt in een kleine ruimte? Dan is een mini vriezer van Salora een goede keuze! Een mini vriezer is een vriezer van een klein formaat. Met een mini vriezer van Salora kun je het overgebleven eten makkelijk invriezen! De mini vriezers van Salora hebben twee vriesvakken en een inhoud van 32 Liter. Het tafelblad bovenop de vriezer maakt de vriezer ook nog eens multifunctioneel. Hierdoor kun je er spullen op kwijt en dient de vriezer ook als een soort extra bijzettafel. 

Wil je toch liever een iets groter model, dan is een tafelmodel vriezer van Salora wellicht meer geschikt.

Waar kun je deze vriezer gebruiken?

Wanneer je voor een lange periode op de camping verblijft kan een kleine vriezer goed van pas komen. Tijdens de hete zomerdagen even afkoelen bij de caravan? Dankzij de mini vriezer van Salora heb je een ijsje altijd binnen handbereik.

Dit scheelt je een hoop kilometers naar de camping supermarkt en ook een hoop geld. Want die ijsjes in de lokale supermarkt zijn niet goedkoop! Heb je weer eens te veel gekookt? Geen probleem! Vries je maaltijden in en geniet er volgende week weer van!

En is de vakantie (helaas) alweer voorbij? Dan neem je de vriezer net zo gemakkelijk weer mee naar huis.

Ontdek de verschillende mini vriezers van Salora

Salora heeft momenteel twee verschillende mini vriezers in het assortiment. Deze vriezers hebben beide twee vriesvakken, een inhoud van 32 liter en zijn 50 centimeter hoog. De mini vriezers hebben hetzelfde design en afmetingen als de mini koelkasten van Salora. Dankzij de verstelbare voetjes en aanpasbare richting van de draaideur kun je de vriezer overal kwijt. Maak kennis met de: 
–    Salora FRB3200BL
–    Salora FRB3200WH

Andere producten van Salora

Ben je niet op zoek naar een vriezer? Dan kun je bij ons ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of vaatwassers van Salora.

Bekijk hier de andere producten van Salora:

Andere producten van Salora

Ben je niet op zoek naar een vriezer? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of vaatwassers van Salora.