Mini vaatwasser

Koop een mini vaatwasser van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Ben je op zoek naar een betaalbare, compacte vaatwasser? Dan ben je bij Salora aan het juiste adres! De mini vaatwassers van Salora beschikken over verschillende wasprogramma’s zijn praktisch en klein van formaat.

Haal meer comfort in huis met de producten van Salora!

Wat is een mini vaatwasser?

Je komt thuis na een lange dag werken en moet nog boodschappen doen, koken en daarna ook nog eens een berg afwassen én afdrogen. En dan? Dan is je avond alweer bijna voorbij. Zou je graag het gemak van een vaatwasser willen ervaren maar heb je daar in de keuken eigenlijk geen ruimte meer voor over? Geen probleem, daar heeft Salora de ideale oplossing voor. Namelijk een mini vaatwasser.

Dit is een compacte vaatwasser die je overal aan kunt sluiten omdat deze vaatwasser geen vaste wateraansluiting nodig heeft. Het grootste verschil tussen een gewone vaatwasser en een mini vaatwasser is het formaat. Een mini vaatwasser is gemiddeld rond de 45 centimeter hoog en biedt ruimte aan vaat voor een huishouden van 1 a 2 personen.

Waar komt onze vaatwasser goed van pas?

Een standaardformaat vaatwasser is twee keer zo hoog als een mini vaatwasser van Salora. Door het compacte formaat kun je deze mini vaatwassers overal kwijt. Het is dan ook een ideale uitkomst wanneer je geen ruimte hebt voor het plaatsen van een standaardformaat vaatwasser.

Dit kan in huis zijn, maar ook in de caravan of camper. Want waarom zou je het gemak van thuis niet gewoon meenemen naar de camping? 

Ontdek de verschillende mini vaatwassers van Salora

Salora heeft op dit moment twee verschillende mini vaatwassers in het assortiment. Waarvan eentje mét inbouwmogelijkheid en de ander zonder.

–     De Salora DWC5500 is een vrijstaande kleine vaatwasser met inbouwmogelijkheid en ECO programma. Deze vaatwasser is goed voor 6 couverts en 6 verschillende wasprogramma’s. 
–     De Salora DWR4200 is de kleine poetshulp in huis, vakantiewoning of op de camping. Door dat er geen vaste water aansluiting nodig is kunt u deze overal makkelijk plaatsen. Deze mini vaatwasser is goed voor 2 couverts en heeft 3 wasprogramma’s. 

Andere producten van Salora

Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Neem eens een kijkje op een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of diepvriezers van Salora.

Bekijk hier de andere producten van Salora:

Andere producten van Salora

Ben je niet op zoek naar een vaatwasser? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of diepvriezers van Salora.