Mini beamer

Koop een mini beamer van Salora!

Onze producten zijn praktisch, compact en zijn een goede aanvulling voor thuis of op kantoor.

Ervaar het gemak van een mini beamer. Ondanks het formaat, projecteer je er de beste beeldkwaliteit mee. Daarnaast is de mini projector ook nog eens compact en draagbaar. In ons assortiment vind je compacte, mini beamers die je makkelijk meeneemt en opbergt.

Neem een mini beamer voor thuis of op kantoor! Eenvoudig in gebruik en transport.
Mini-beamer-03

Hoe werkt een mini beamer?

Onze mini beamers zijn makkelijk te gebruiken via de screen mirroring-functie. Deze functie betekent dat je met een paar klikken vanaf je smartphone of tablet kunt projecteren of streamen. Denk aan je favoriete films, series of familiefoto’s, maar ook aan die belangrijke presentatie op werk. Ontzettend handig dus voor op kantoor en voor als je je projector liever uit het zicht bewaart als deze niet dagelijks gebruikt wordt. Een mini beamer kopen betekent dat je een compact en draagbaar product in huis haalt, dat wint op gebruiksvriendelijkheid en goede beeldkwaliteit levert.

Mini-beamer-02

Wat zijn de voordelen van een mini beamer?

De beste mini beamer is een mini beamer die makkelijk mee te nemen is. Bovendien zijn onze mini beamers makkelijk te installeren of op te starten. Dat is gelijk ook een van de voordelen ten opzichte van een grotere, plafond- of vloerbeamer. Een ander voordeel van een mini beamer is de toegankelijkheid voor smartphone of tablet.

Mini projectoren worden voor verschillende doeleinden gebruikt en op verschillende devices aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan het geven van presentaties op kantoor. Een mini beamer voor telefoon werkt vaak met een screen mirroring-functie of bluetooth, zodat je ook geen extra gedoe met kabels hebt.

Maak kennis met de mini beamers van Salora

Salora heeft op dit verschillende (mini) beamers in het assortiment. Hieronder zie je een greep uit het assortiment van mini projectoren.

  • De Salora 40BHM2050 is een compacte beamer met 4 inch LCD display en screen mirroring-functie. Verder beschikt deze mini beamer over 1280×720-resolutie, een HDMI-aansluiting en twee USB-poorten.
  • De Salora 45BHM2550 is een rechtopstaande beamer met ook een 4 inch LCD display en screen mirroring-functie. Deze mini beamer beschikt daarentegen over een hogere helderheid, namelijk 2500 om 2000 lumen.
Mini-beamer-01

Andere producten van Salora

Kijk je toch liever gewoon naar een televisiescherm? Of zoek je iets compacts voor mee op reis? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere beeldproducten. Kijk eens op één van de volgende pagina’s.

Andere producten van Salora

Kijk je toch liever gewoon naar een televisiescherm? Of zoek je iets compacts voor mee op reis? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere beeldproducten. Kijk eens op één van de volgende pagina’s TelevisiesDVD-spelers en Draagbare DVD-spelers