Kleine televisie

Koop een kleine televisie van Salora!

Stijlvol en betaalbaar. Deze producten passen in iedere ruimte en leveren overal kijkplezier.

Geniet thuis of op de camping van urenlang kijkplezier. In het assortiment van Salora vind je kleine televisies in diverse prijsklassen. Deze minitv’s passen met gemak in iedere ruimte, zijn betaalbaar en hebben een tijdloos design.

Met een kleine televisie kijk je overal tv!

Kleine-televisie-01

Wat is een kleine televisie?

Je hebt ongetwijfeld al een televisie in je woonkamer staan. Televisie bestaan echter in meerdere formaten. Het is natuurlijk deels subjectief wat een kleine televisie precies is. Gelukkig kan er aan de hand van het aantal inch van de tv een globale verdeling gemaakt worden tussen klein en groot.

Hoeveel inch is een kleine televisie? Kleine televisies zijn in de regel 32 inch of kleiner. Bij Salora hebben we compacte tv’s van 24 inch (61 cm) en 32 inch (81,3 cm) in het assortiment. Het beeldschermdiagonaal van de kleine tv is dan ook kleiner dan bij een normale tv.

Denk je eraan om een kleine televisie te kopen? Tv’s van bovengenoemde formaten zijn het meest geschikt voor in kleine ruimtes, bijvoorbeeld voor op voor jouw tuinterras in de zomer. Voor optimaal kijkplezier kan je het best een kijkafstand van maximaal 2 meter aanhouden. Oftewel: de afstand tussen de bank en waar je kleine tv staat hoort zo’n 1,5 tot 2 meter te zijn.

Kleine-televisie-03

Wat zijn de voordelen van een kleine televisie?

Het grote voordeel van een kleine televisie is dat het weinig ruimte inneemt. Hierdoor kan je de tv gemakkelijk kwijt in kleinere kamers, zoals een slaapkamer of studentenkamer. Ook is een kleine tv prima geschikt voor op de camping. De tv bespaart je ruimte en kan je moeiteloos verplaatsen. Om extra ruimte te creëren kan je de kleine tv zelfs bevestigen aan de muur. Je hebt hier alleen nog een muurbeugel voor nodig. Zo haal je het maximale uit je bewegingsruimte in de kamer.

Koop je een kleine televisie met wifi? Dan kan je de televisie verbinden met het internet bij jou thuis. Vaak hoef je hiervoor alleen maar een gebruikersnaam en wachtwoord in te stellen. Je compacte tv maakt dan (draadloos) verbinding met het internet. Op een tv met wifi kan je filmpjes of YouTube afspelen, maar ook films en/of series bekijken met Netflix, Videoland, Disney+ en meer. Alles wat je op een laptop of pc kan afspelen, kan je dus ook op een kleine tv afspelen. Bekijk gerust de kleine tv’s van Salora met wifi.

Maak kennis met de kleine televisies van Salora

Bij Salora hebben we kleine tv’s in twee formaten: 24 inch en 32 inch. Hierbij heb je nog de keuze uit een minitv met een beeldkwaliteit van 1366 x 768 pixels of Full HD-kwaliteit (1920 x 1080 pixels).

  • De Salora 24 Milkyway van 24 inch is een HD-televisie dat lekker klein van formaat is. Deze compacte, witte televisie heeft android-functies en een ingebouwde Chromecast. De afstandsbediening heeft verder speciale knoppen voor Netflix en YouTube. Hierdoor wordt het je extra gemakkelijk gemaakt om je favoriete films of series te kijken.

  • De Salora 32FA3704 van 32 inch is ook een kleine smart tv. Deze zeer complete kleine tv met Full HD-beeldkwaliteit is uitgerust met ondersteuning voor Netflix, YouTube en Amazon Prime. Dankzij de ingebouwde Chromecast stream je je favoriete content op je telefoon bijvoorbeeld naar je tv.

Andere producten van Salora

Ben je niet specifiek op zoek naar een kleine tv, maar wil je wel films en series bekijken? Bekijk dan ook eens de volgende pagina’s.

Andere producten van Salora

Ben je niet specifiek op zoek naar een tv met 4K beeldresolutie of ben je benieuwd naar andere manieren om je films en series te kijken? Bekijk dan ook eens de volgende pagina’s voor het volledige assortiment van Televisies, Beamers, DVD-spelers en Draagbare DVD-spelers