Kleine magnetron

Koop een kleine magnetron van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Ben je op zoek naar een betaalbare, compacte magnetron? Dan ben je bij Salora aan het juiste adres! Met een kleine magnetron van Salora warm je gemakkelijk en snel je maaltijden op.

Haal meer comfort in huis met de producten van Salora!


Bekijk onze magnetrons

Wat is een kleine magnetron?

Een magnetron is een soort oven waarin voedsel verwarmd wordt dankzij microgolfstraling. De eerste magnetron werd in de jaren 40 ontwikkeld. Inmiddels bestaan er magnetrons is allerlei verschillende soorten en maten, waaronder een magnetron van een klein formaat. Het verschil tussen een standaard magnetron en de kleinste magnetron is simpelweg de grootte. De inhoud van een kleine magnetron is maximaal 25 liter. Je kunt hier een bord met eten of een kom soep in opwarmen. Gebruik je de (combi)magnetron ook als oven en wil je er ovenschotels in op kunnen warmen? Dan is een grotere oven waarschijnlijk meer geschikt.

Je hebt ook bij kleinere magnetrons de keuze uit verschillende varianten. Zo kun je kiezen uit een combimagnetron of een solo-magnetron. De combimagnetron combineert een oven- en grillfunctie met de magnetronfunctie. Naast opwarmen en ontdooien kun je er dus ook mee bakken en braden.

Wanneer komt zo een magnetron goed van pas?

De kleinste magnetron van Salora neemt weinig ruimte in beslag. Dankzij het compacte formaat kun je de magnetron overal (in de keuken) kwijt zonder dat het in de weg staat. Zo kun je de Salora 20MSD800 met een hoogte van slechts 25cm zelfs in een keukenkast verstoppen. Natuurlijk moet er wel een stopcontact in de buurt zijn waar je de magnetron op aan kunt sluiten. Wanneer je weinig ruimte hebt is de kleinste combimagnetron van Salora helemaal ideaal. Zo heb je namelijk een magnetron en oven in één waardoor je weer wat ruimte bespaart.

Wil je toch liever een wat grotere (combi)magnetron? Ook dan kun je bij Salora terecht!

Ontdek de verschillende magnetrons van Salora

Salora heeft verschillende magnetrons in het assortiment. Deze variëren qua inhoud van 20 tot 28 liter. Iedere magnetron heeft weer andere functionaliteiten. Zo heb je de keuze uit combimagnetrons, solo-magnetrons, magnetrons met grillfunctie en/of met een snel kook programma.

De goedkoopste magnetron die wij op dit moment in het assortiment hebben is de Salora 20MSM700. Dit is een compacte magnetron met een inhoud van 20 liter, inclusief ontdooifunctie. 

Andere producten van Salora

Ben je toch niet op zoek naar een magnetron? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of vaatwassers van Salora. 

Bekijk hier de andere producten van Salora:

Andere producten van Salora

Ben je helemaal niet op zoek naar een magnetron? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of vaatwassers van Salora.
Bekijk onze koelkasten
Bekijk onze wasmachines
Bekijk onze vaatwassers