Compacte wasmachine

Koop een compacte wasmachine van Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Wil je een wasmachine kopen waarmee je kleine wasjes kunt draaien? Of zoek je een wasmachine die niet veel ruimte in neemt? Dan is de compacte wasmachine van Salora echt wat voor jou!

Met de producten van Salora haal je meer comfort in huis.

De compacte Salora wasmachine

Bij Salora heb je de keuze uit twee verschillende soorten compacte wasmachines. De Salora WMH7140 is een compacte vrijstaande wasmachine geschikt voor maximaal 7kg aan wasgoed. Deze wasmachine heeft het uiterlijk van een reguliere wasmachine, in tegenstelling tot Salora WMR5350.

Dit is een compacte mini wasmachine met een vulgewicht van 4,6 kg. Deze wasmachine is veel kleiner van formaat en ziet er meer uit als een centrifuge dan een wasmachine.

Welke wasmachine het beste bij jou past, is afhankelijk van waarvoor je de wasmachine gaat gebruiken.

Waarvoor kun je de compacte wasmachines gebruiken?

De Salora WMH7140 is een vrijstaande wasmachine. Dit houdt in dat je wasmachine bijna op elke gewenste plek kunt plaatsen of onder een werkblad kunt schuiven. Echter, moet deze wasmachine wel aangesloten worden op een vaste wateraansluiting. Is dat niet mogelijk? Dan kun je beter kiezen voor de Salora WMR5350, hiervoor is namelijk geen vaste wateraansluiting nodig. Door het compactere formaat en lichte gewicht is dit een ideale wasmachine om mee te nemen voor een langer verblijf op de camping.

De Salora WMH7140 is een perfecte wasmachine voor kleine huishoudens. Met een wasmachine met een vulgewicht van 7kg heb je genoeg ruimte voor de was van jou en je partner of huisgenoot.

Een greep uit het assortiment van Salora

De Salora WMH7140 heeft een inhoud van 45 liter, is energiezuinig (A++) en heeft een maximale belading van 7 kg. De wasmachine beschikt over wel 15 verschillende wasprogramma’s: waaronder een eco-wasprogramma, een wasprogramma speciaal voor jeans, een speciaal programma voor de zwarte was en zelfs een allergiewasprogramma. Dankzij de uitgestelde start mogelijkheid kun je de was op ieder gewenst moment laten draaien. Bijvoorbeeld later in de avond wanneer je een laag energietarief betaalt.

De Salora WMH7140 heeft een vulgewicht van 4.6 kg en 2 kg voor de centrifuge. Dankzij de bijgeleverde afvoerslang hoef je de wasmachine niet aan te sluiten op een vaste wateraansluiting. Deze wasmachine is energiezuinig (A+) en weegt slechts 7,5 kg, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je niet op zoek naar een wasmachine? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Lees meer op een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: koelkasten, vriezers, vaatwassers of magnetrons van Salora.

Bekijk hier enkele andere producten van Salora:

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je niet op zoek naar een wasmachine? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de: koelkasten, vaatwassers of diepvriezers van Salora.