Compacte vriezer

Compacte vriezer van Salora kopen

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Ben je op zoek naar een betaalbare compacte vriezer? Neem dan eens een kijkje in de online keuken van Salora en ontdek ons ruime assortiment aan diverse diepvriezers.

Wat is een compacte vriezer?

Een compacte vriezer is een ander woord voor een kleine of mini vriezer. Je zou een Salora mini vriezer ook kunnen omschrijven als een vriezer die je overal kwijt kunt en eenvoudig mee kunt nemen naar de camping

Twee voorbeelden van dit soort vriezers zijn de barmodellen of tafelmodellen. Barmodellen zijn zo’n 30 cm hoog en tafelmodellen 100 cm hoog. Een compacte vriezer gebruikt men wanneer er niet genoeg ruimte is voor een volwaardige vriezer.

Waarom een compacte vriezer kopen?

Compacte vriezers kunnen handig zijn voor een kleine ruimte. Een barmodel vriezer is perfect om op een plank of om op het aanrecht te zetten. Een tafelmodel vriezer van ongeveer een meter hoog kan ook in een schuur, berging of onder het aanrecht staan. Daarnaast is dit een draagbare mini vriezer.

In een tafelmodel vriezer kun je meer spullen kwijt. Een reden om een compacte vriezer aan te schaffen kan bijvoorbeeld zijn het willen invriezen van restjes. Ook in de zomer heb je er veel aan denk maar eens aan ijsjes.

Eigenschappen van een compacte vriezer

Een compacte vriezer heeft een aantal eigenschappen. Één daarvan is uiteraard dat hij compact is. Compact wil zeggen in een formaat bij hem kleine ruimtes kan neerzetten.

De vriezers kunnen meerdere kleuren hebben zoals bijvoorbeeld de meest gekozen kleuren zwart of wit.

Ook het aantal rekjes of lades, energielabel, inhoud en het geluidsniveau behoren tot de eigenschappen.

Waarop letten bij de aanschaf van een compacte vriezer?

Je moet op een aantal dingen letten bij de aanschaf van een compacte vriezer. Wat voor jou belangrijk is ligt eraan waarvoor je hem gaat gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de energiezuinigheid, dit varieert van A+ tot G.

Waar je ook naar moet kijken is hoeveel inhoud oftewel liter de vriezer heeft. Sommige vriezers hebben lades en andere hebben rekjes. Kijk daarom wat voor jou belangrijk is. De draaideur van een vriezer is vaak aanpasbaar, dat betekent dat je hem linksom of rechtsom kunt laten draaien. Het geluidsniveau wordt ook vaak vermeldt, zo weet je of een vriezer niet teveel herrie maakt.

De compacte vriezers van Salora

Salora heeft verschillende compacte vriezers in het assortiment zowel zwarte als witte vriezers. Alle vriezers van Salora zijn energiezuinig. Het verschil zit hem in het aantal liters inhoud en daarbij het aantal rekken of laders.

  • De Salora FRB3200BL is een barmodel vriezer en heeft 1 rekje in het midden. Een inhoud van 32 liter en een geluidsniveau van 42dB. De draairichting van de deur is aanpasbaar, net als de hoogte van de voetjes. 
  • Een tafelmodel vriezer is bijvoorbeeld de Salora FRT8600BL. Deze heeft een inhoud van 86 liter en heeft 3 lades en het geluidsniveau is 39dB. De deur en pootjes zijn aanpasbaar.

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je niet op zoek naar een vriezer? Dan kun je bij ons ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bekijk een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of vaatwassers van Salora.

Bekijk hier de andere producten van Salora:

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je niet op zoek naar een vriezer? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of vaatwassers van Salora.