Compacte koelkast

Koop je compacte koelkast bij Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Ben je op zoek naar een koelkast die weinig ruimte in beslag neemt? Bij Salora heb je de keuze uit een ruim assortiment van verschillende betaalbare compacte koelkasten.

Salora maakt het dagelijks leven gemakkelijker!  

Welke koelkast past bij jou?

Een mini koelkast kun je niet als een volwaardige koelkast gebruiken. Deze koelkast wordt dan ook vaak aangeschaft als een extra koelkast om bijvoorbeeld drankjes in koel te houden. Een tafelmodel koelkast kun je daarentegen wel als een volwaardige koelkast gebruiken, mits je een klein huishouden hebt.

Grote kans dat je een compacte koelkast van Salora wel eens tegen bent gekomen op een camping, kantoor of in een studentenkamer!

Heb ik een camping koelkast nodig?

Op de camping is het handig om een koelkast te hebben zodat al je eten en drinken lekker koud blijft. Een caravan zonder koelkast komt daarom ook weinig voor. Camperen in een tent? Hoe ideaal is een compacte koelkast!

Kijk eens naar de koelkasten van Salora, deze passen goed in de huidige keuken en zijn van alle gemakken voorzien. Zoek je een rechts of links draaiende deur? Geen probleem, de camping koelkast heeft een aanpasbare deur en kan gemakkelijk van draairichting veranderen.

Een greep uit ons assortiment

Wij hebben op dit moment 8 verschillende compacte koelkasten in het assortiment. Waarvan twee mini/barmodel koelkasten en 6 tafelmodel koelkasten.

De Salora CFB4300BL & de Salora CFB4300WH zijn de allerkleinste koelkasten binnen het assortiment. Deze koelkasten zijn slechts 50 cm hoog en hebben een inhoud van 43 liter. De koelkasten beschikken over een koelkastdeurvak en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

De Salora CLT1330BL & de Salora CLT1330WH zijn twee vrijstaande tafelmodel koelkasten. Deze koelkasten zijn 85 cm hoog en hebben een inhoud van 133 liter. De koelkasten beschikken over drie verschillende plateaus, een groentela en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

De Salora CFT1130BL & de Salora CFT1130WH zijn koel-vriescombinaties. De koelkasten zijn 85 cm hoog en hebben een totale inhoud van 113 liter waarvan een koelruimte van 97 liter met een 16 liter vriesvak. Deze compacte koelkasten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je helemaal niet op zoek naar een koelkast? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de witgoed-producten van Salora.

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je helemaal niet op zoek naar een koelkast? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: wasmachines, vriezers of magnetrons van Salora.