Compact witgoed

Koop je compacte witgoed bij Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien. 

Witgoed is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Zo bestaat er ook compact witgoed. Dit is witgoed van een kleiner formaat. Ontzettend handig wanneer je weinig ruimte hebt.

Bij Salora heb je de keuze uit diverse modellen witgoed!

Wat is compact witgoed?

Witgoed: een welbekende term maar wat valt hier nou exact onder & welke soorten witgoed heb je? Daar vertellen wij je graag meer over!

Met de term witgoed wordt elektrisch klein- en groothuishoudelijk apparatuur bedoelt. Onder groothuishoudelijk apparatuur behoren de volgende apparaten: wasmachines, wasdrogers, koelkasten, diepvriezers en vaatwassers.

Sinds 2018 produceren wij naast consumentenelektronica ook witgoed. Onze focus ligt hierbij op compact witgoed. Het klink misschien ietwat verwarrend, maar dit zijn kleinere uitvoeringen van groothuishoudelijk apparatuur. Dit kan dus bijvoorbeeld een bar- en/of tafelmodel koelkast zijn.

Voor wie is kleiner witgoed geschikt?

Compact witgoed komt door het kleinere formaat goed van pas wanneer je weinig ruimte hebt. Zo wordt de keuken van een huurhuis vaak opgeleverd zonder vaatwasser en blijft daar in de keuken ook weinig ruimte voor over. In zo een geval zou een compacte vaatwasser van Salora goed van pas kunnen komen.

Daarnaast wordt dit model witgoed vaak ook gekocht als extra aanvulling. Zit je koelkast altijd propvol? Dan komt een extra bar- of tafelmodel koelkast van Salora als geroepen.

En tot slot wordt het ook vaak aangeschaft door mensen die voor een langere periode op een camping verblijven. Want waarom zou je het comfort van thuis niet meenemen op vakantie?

Witgoed van een compact formaat kopen bij Salora

Je kunt bij Salora terecht voor consumentenelektronica en (compact) witgoed. Zo heb je bij ons de keuze uit een uitgebreid assortiment van zowel bar en tafelmodel apparaten in verschillende groottes. 

  • Wasmachines: Een compacte vrijstaande wasmachine waar je geen vaste wateraansluiting voor nodig hebt. Maak kennis met de Salora WMR 5350.
  • Koelkasten: De Salora CFB4300BL & de Salora CFB4300WH zijn barmodel koelkasten. Is dit toch net wat te klein? Dan heb je nog een ruime keuze uit de Salora CLT1330BL, CLT1330WH, CFT1130BL, CFT1130WH, CUBE RB 93 en de CUBE RW 93. Dit zijn allemaal verschillende tafelmodel koelkasten.
  • Diepvriezers: Bij iedere koelkast van Salora hebben we een bijpassende vriezer.  Twee barmodel diepvriezers: de Salora FRB3200BL en de FRB3200WH. Heb je toch liever een grotere vriezer, dan sluiten de Salora FRT8600BL of de FRT8600WH beter aan bij jouw wensen.
  • Magnetrons: Op zoek naar een magnetron? Bij Salora heb je een ruime keuze uit diverse modellen: de Salora 20MSM700, 20MSD800, 23MCD800, 25MCD900 en de 28MCD900. De eerste getallen in de productnaam staan voor het aantal liter en de laatste getallen staan voor het aantal Watt.
  • Vaatwassers: Voor een compacte vaatwasser ben je bij Salora aan het juiste adres. Je hebt keuze uit de Salora: DWC5500 (met inbouwmogelijkheid) en de DWR4200.