Camping witgoed

Koop je camping witgoed bij Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien. 

Ben je op zoek naar betaalbaar en compact witgoed voor op de camping? Bekijk dan eens ons camping witgoed! Dankzij het kleine formaat is dit type witgoed perfect voor kleinere ruimtes zoals een caravan of camper.

Ideaal wanneer je voor een langere periode op de camping verblijft. 

Wat is camping witgoed?

Camping witgoed is witgoed van een kleiner formaat. Door het kleinere formaat wordt deze uitvoering vaak aangeschaft voor op de camping. Dit kan dus een ideale uitkomst zijn wanneer je voor een langere periode op de camping verblijft of wanneer je met een groot gezin op vakantie gaat. Je kunt het namelijk gemakkelijk in de camper of caravan kwijt omdat het apparatuur niet al te veel ruimte in beslag neemt.

Je kunt bij Salora terecht voor verschillende soorten witgoed uitvoeringen.

Welke witgoed uitvoeringen zijn er?

Onder witgoed worden (onder andere) de volgende groothuishoudelijke apparaten verstaan: diepvriezers, koelkasten, magnetrons, vaatwasserswasdrogers en wasmachines.

Het klinkt misschien ietwat verwarrend, maar deze groothuishoudelijke apparaten zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen.

Één daarvan is een camping witgoed. Dit is eigenlijk gewoon een andere benaming voor compact witgoed, omdat deze uitvoering door het kleinere formaat vaak gebruikt wordt op de camping.

Ontdek het witgoed voor de camping van Salora

Salora heeft verschillende witgoed uitvoeringen voor op de camping, zoals: diepvriezerskoelkasten, magnetrons, vaatwassers en wasmachines

  • Diepvriezers: Maak kennis met de Salora FRB3200BL en de Salora FRB3200WH. Een compacte vriezer verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.
  • Koelkasten: De Salora FRB3200BL & de Salora FRB3200WH hebben hetzelfde ontwerp als de camping vriezers.
  • Magnetrons: Ontdek het uitgebreide assortiment (combi)magnetrons van Salora. Je hebt de keuze uit drie verschillende magnetrons met een inhoud van minder dan 25 liter: de Salora 20MSD800, 20MSM700 en de 23MCD800.
  • Vaatwassers: De Salora DWC5500 & DWR4200 besparen je een hoop afwas- en afdroogwerk!
  • Wasmachines: De Salora WMR5350 is compacte wasmachine die handig op de camping gebruikt kan worden.

Heb je toch liever een wat grotere uitvoering voor thuis? Dan is ons tafelmodel witgoed misschien wel wat voor jou!