Camping vaatwasser

Koop een camping vaatwasser van Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Ben je het afwassen op de camping helemaal zat? Dan is onze camping vaatwasser misschien wel wat voor jou! Deze portable vaatwasser is betaalbaar en kun je dankzij het compacte formaat gemakkelijk kwijt in kleinere ruimtes zoals een caravan of camper.

Met de producten van Salora neem je het comfort van thuis gewoon mee naar de camping!

Wat is een camping vaatwasser?

Dankzij de vaatwasser van Salora is je vaat binnen een mum van tijd schoon én droog! Onze camping vaatwasser is een kleine poetshulp voor in huis of op de camping. Dankzij het kleine formaat staat de vaatwasser ook wel bekend als een compacte vaatwasser. Dit maakt het een ideale vaatwasser om te gebruiken in kleinere ruimtes, zoals een caravan of camper. Op de camping wil je snel kunnen inpakken om naar een volgende locatie te gaan. Een portable vaatwasser past dan goed in het interieur.

Wanneer komt een camping vaatwasser goed van pas?

Natuurlijk zorgt afwassen voor dé ultieme camping beleving. Wanneer je voor een langere periode op de camping verblijft of met een groot gezin op vakantie gaat wordt het afwassen daarentegen al gauw een stuk vervelender.

Kijk je steeds meer op tegen de bergen afwas? Dan is een deze kleine vaatwasser van Salora misschien wel wat voor jou! Een portable vaatwasser voor op de camping kan je een hoop tijd (en frustratie) besparen.

Uiteraard kun je een camping vaatwasser ook thuis gebruiken.  

Maak kennis met de camping vaatwassers van Salora

Salora heeft op dit moment twee verschillende camping vaatwassers in het assortiment.

De Salora DWC5500 is een compacte vaatwasser met 6 couverts. Het is een kleine vrijstaande vaatwasser met inbouwmogelijkheid en 6 verschillende wasprogramma’s.

Voor de Salora DWR4200 heb je geen vaste wateraansluiting nodig, waardoor het erg praktisch is voor op de camping. Deze vaatwasser beschikt over twee couverts, drie verschillende wasprogramma’s en heeft in tegenstelling tot de DWC5500 géén inbouwmogelijkheid.

Andere witgoedproducten van Salora

Blijf je toch liever gewoon afwassen? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Kijk eens op een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de: wasmachines, vriezers, koelkasten of magnetrons van Salora.

Bekijk hier de andere producten van Salora:

Andere witgoedproducten van Salora

Blijf je toch liever gewoon afwassen? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of diepvriezers van Salora.