Camping magnetron

Camping magnetron van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Ben je op zoek naar een betaalbare, compacte magnetron voor op de camping? Dan zit je bij Salora goed. Wij hebben verschillende magnetrons in het assortiment die je dankzij het formaat gemakkelijk kwijt kunt in een camper of caravan.

Met de producten van Salora voel je je overal thuis!

Wat is een camping magnetron?

Een camping magnetron is eigenlijk een andere benaming voor een kleine magnetron. Zo wordt een magnetron met een inhoud van minder dan 25 liter beschouwd als een camping (of kleine) magnetron.

Door het kleinere formaat wordt dit huishoudelijke apparaat vaak in smalle ruimtes, zoals een caravan of camper, gebruikt.

Waarom een camping magnetron?

Een camping magnetron van Salora kan goed van pas komen wanneer je voor een langere periode op de camping verblijft. Je kunt hier namelijk gemakkelijk maaltijden mee opwarmen en ontdooien en dankzij het kleine formaat neemt het apparaat weinig ruimte in beslag in de caravan/camper.

Met een combimagnetron van Salora kun je naast opwarmen en ontdooien ook nog eens bakken en braden. Zo heb je een wel heel multifunctioneel keukenapparaat. 

Bekijk de verschillende camping magnetrons van Salora

Op dit moment heeft Salora drie verschillende camping magnetrons in het assortiment met een inhoud van minder dan 25 liter: de Salora 20MSD800, de 20MSM700 en de 23MCD800.

De Salora 20MSD800 is een zilverkleurige solo-magnetron. De magnetron heeft 5 verschillende standen, een inhoud van 20 liter en een ontdooifunctie. De 20MSD800 verbruikt 800 Watt, wat ideaal is voor op de camping. Op een camping kun je gemiddeld 2300 Watt tegelijkertijd gebruiken. 

De Salora 20MSM700 is een compacte solo-magnetron met een inhoud van 25 liter. De magnetron is wit van kleur, beschikt over 5 verschillende standen en verbruikt 700 Watt.

De Salora 23MCD800 is een vrijstaande zwart uitgevoerde combi-magnetron. Het is een ideale magnetron wanneer je ook wilt bakken en braden maar geen ruimte hebt voor een oven. De 23MCD800 heeft een inhoud van 23 liter, 8 verschillende voorgeprogrammeerde standen en een kinderslot.

Andere witgoedproducten van Salora

Toch niet op zoek naar een magnetron? Werp dan eens een blik op onze andere huishoudelijke apparaten. Bezoek een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of vaatwassers van Salora. 

Bekijk hier de andere producten van Salora:

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je helemaal niet op zoek naar een magnetron? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of vaatwassers van Salora.