Camping koelkast

Camping koelkast van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Ben je op zoek naar een betaalbare, compacte koelkast voor op de camping? Dan ben je bij Salora aan het juiste adres. De camping koelkast is dankzij het formaat uitermate geschikt voor in kleinere ruimtes zoals een caravan.

Maak het op de camping comfortabel met de producten van Salora!

Wat is een camping koelkast?

Een camping koelkast is een tafelmodel koelkast die niet groter is dan 100 centimeter. Deze koelkasten zijn geschikt om in kleine ruimtes zoals in de caravan te gebruiken. Doordat de koelkast niet hoger is dan 1 meter past deze perfect onder het aanrechtblad.

Een camping koelkast van Salora is daarom ideaal om mee te nemen op vakantie naar de camping! Ook als kleine koelkast of extra koelkast kan hij in verschillende andere ruimtes tot zijn recht komen zoals in een studentenkamer of in de schuur.

Heb ik een camping koelkast nodig?

Op de camping is het handig om een koelkast te hebben zodat al je eten en drinken lekker koud blijft. Een caravan zonder koelkast komt daarom ook weinig voor.

Kijk eens naar de koelkasten van Salora, deze passen goed in de huidige keuken en zijn van alle gemakken voorzien. Zoek je een rechts of links draaiende deur? Geen probleem, de koelkasten hebben een aanpasbare deur waardoor je deze gemakkelijk van draairichting kunt veranderen.

Ontdek de verschillende koelkasten van Salora

De Salora camping koelkasten zijn verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en wit. De Salora CFT1130BL is een zwarte tafelmodel koelkast. Hij heeft een inhoud van maar liefst 113 liter. Deze koelkast is niet alleen praktisch maar ook erg mooi dankzij het minimalistische Finse design.

De Salora CLT1330WH heeft eveneens een inhoud van 113 liter. De kleur van de koelkast is wit en hij beschikt over 3 plateau’s, een lade en een aanpasbare deur met maar liefst 3 vakken.

Zoek je een nóg kleiner model? Kijk dan eens naar de Salora CFB4300BL, een barmodel koelkast die verkrijgbaar is in het zwart en wit. Deze bar koelkast heeft een inhoud van 43 liter, verstelbare voetjes en een gescheiden koelcompartiment.

Andere witgoedproducten van Salora

Toch niet op zoek naar een koelkast? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere soort witgoed. Bezoek een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de: wasmachines, vriezers of magnetrons van Salora.

Bekijk hier de andere producten van Salora:

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je helemaal niet op zoek naar een koelkast? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: wasmachines, vriezers of magnetrons van Salora.