Barmodel witgoed

Koop je barmodel witgoed bij Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien. 

Witgoed is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en uitvoeringen. Barmodel witgoed is er daar één van. Dit is witgoed van het kleinste formaat. Super handig wanneer je ruimte tekortkomt!

Bij Salora kun je kiezen uit diverse witgoed modellen!

Wat is barmodel witgoed?

Onder barmodel witgoed worden alle mini witgoed uitvoeringen verstaan. Deze uitvoering is klein van formaat en licht van gewicht. Hierdoor kun je het apparaat gemakkelijk overal mee naar toe nemen.

Ben je meer op zoek naar grotere uitvoeringen witgoed? Bekijk dan onze verschillende maten koelkasten, diepvriezers, vaatwassers, magnetrons, wasdrogers en wasmachines.

Voor wie is het geschikt?

Dankzij de geringe afmetingen is het meeste barmodel witgoed meestal niet geschikt om te gebruiken als volwaardig apparaat. Dit betekent dat het vaak wordt aangeschaft als extra toevoeging op het witgoed wat je al in huis hebt.

Geef je geregeld een feestje maar kom je altijd ruimte tekort in de koelkast om al die biertjes koel te houden? Dan kan een barmodel koelkast ideaal zijn! Of verblijf je in de zomer voor een langere periode op jouw favoriete camping? Dan kan een barmodel vriezer een echte uitkomst zijn. Zo heb je tijdens de hete zomerdagen altijd een verkoelend ijsje binnen handbereik.

En heb je een te kleine keuken waar geen vaatwasser in past, maar kun je eigenlijk niet meer zonder? Geen probleem, dan is er altijd nog een barmodel vaatwasser van Salora.

Kleiner witgoed van Salora

Je kunt bij ons terecht voor consumentenelektronica en (compact) witgoed. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment van zowel bar- als tafelmodel apparatuur. Maak kennis met ons assortiment barmodel witgoed:

  • Barmodel koelkasten: De Salora CFB4300BL is een compacte vrijstaande barkoelkast die weinig ruimte in beslag neemt. Deze kleine zwarte koelkast heeft een inhoud van 43 liter en heeft een aanpasbare draairichting van de deur. De Salora CFB4300WH heeft dezelfde eigenschappen als de CFB4300BL. Het enige verschil is dat de CFB4300WH wit van kleur is.
  • Barmodel vriezers: De Salora FRB3200BL is een compacte vriezer met maar liefst twee verschillende vriesvakken. Deze vriezer heeft een inhoud van 32 liter en heeft hetzelfde design als de barmodel koelkasten. De barmodel vriezers van Salora zijn ook verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. De FRB3200BL is zwart van kleur en de FRB3200WH is wit.
  • Barmodel vaatwassers: De Salora DWC5500 is een kleine vrijstaande vaatwasser met zelfs een inbouwmogelijkheid. De vaatwasser is goed voor 6 couverts en beschikt over 6 verschillende afwasprogramma’s. Voor de Salora DWR4200 is er geen vaste water aansluiting nodig. Je kunt deze hierdoor gemakkelijk overal plaatsen. Deze mini vaatwasser is goed voor 2 couverts en heeft 3 verschillende wasprogramma’s.

Heb je toch liever een wat grotere uitvoering voor thuis? Geen probleem, neem dan eens een kijkje bij ons tafelmodel witgoed!

Ander witgoed van Salora

Ben je niet specifiek op zoek naar barmodel witgoed? Misschien ben je wel op zoek naar extra compact witgoed. Ga dan voor mini witgoed. Zo kan je bij Salora dus ook terecht voor een mini koelkast of camping vaatwasser.