Barmodel vaatwasser

Koop een barmodel vaatwasser van Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.

Met een barmodel vaatwasser van Salora hoef je nooit meer zelf af te wassen en drogen! Ideaal wanneer je weinig ruimte hebt, maar toch wilt genieten van de voordelen van een vaatwasser.

Wat is een barmodel vaatwasser?

Een barmodel vaatwasser is een vaatwasser die klein en compact is. Er passen ongeveer zes couverts in. Door het kleine formaat past zo’n vaatwasser makkelijk op het aanrecht. De vaatwasser beschikt over 1 rekje en is geschikt voor een klein huishouden van 1 of maximaal 2 personen. Onze kleine vaatwasser maakt de vaat net zo schoon, glimmend en droog als een grote vaatwasser.

Waarom een barmodel vaatwasser?

Een barmodel vaatwasser is handig als je onder het aanrecht geen plek hebt voor een grote vaatwasser. Ook past een barmodel vaatwasser makkelijk in een kleine keuken. Gewoon op of onder het aanrecht!

Deze mini vaatwassers worden vaak gebruikt in studio’s, studentenkamers of andere kleine huizen. En denk ook eens aan een caravan of camper. De vaatwassers nemen veel werk uit handen en zijn daarom erg populair.

Welke vaatwasser past bij jou?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een barmodel vaatwasser. Het aantal programma’s dat de vaatwasser heeft, de plaatsing, het aantal couverts en de energieklasse. 

De afwas programma’s hebben vaak ook een eco-stand, naast deze stand zijn er verschillende programma’s voor verschillende wasjes. Kijk dus goed bij de aanschaf van een vaatwasser wat jij belangrijk vindt!

De vaatwassers van Salora

De barmodel vaatwassers van Salora bieden ruimte voor de dagelijkse vaat van 1 tot 2 personen. De vaatwassers zijn met 49 dB redelijk stil. En met zes verschillende afwasprogramma’s is er voor alles een geschikt programma.

Kies bijvoorbeeld voor de eco-stand op 50° of de intensive stand op 70°. Een wasprogramma duurt 180 minuten, behalve het snelle programma die duurt korter. Neem een kijkje bij de Salora DWR4200 en laat je overtuigen.

Andere producten van Salora

Blijf je toch liever gewoon afwassen? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of vriezers van Salora.

Bekijk hier enkele andere producten van Salora:

Andere witgoedproducten van Salora

Blijf je toch liever gewoon afwassen? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de: koelkasten, wasmachines of diepvriezers van Salora.