4K televisie

Ga voor een 4K televisie van Salora!

Stijlvol en betaalbaar. Deze producten passen in ieder interieur en leveren fantastische beeldkwaliteit.

Het is nu mogelijk om thuis te genieten van beeldkwaliteit vier keer scherper dan full HD. In ons assortiment vind je 4K Ultra HD-televisies in verschillende formaten en in verschillende prijsklassen.

4K televisies voor in huis: de beste beeldervaring voor iedereen!

4K-televisie-01

Hoe werkt een 4K televisie?

Je hebt er vast wel eens over gehoord, maar wat is 4K televisie eigenlijk? 4K televisies leveren vier keer scherpere beeldkwaliteit dan een full HD-televisie. Dit komt door de hoge beeldresolutie. De beeldresolutie is het aantal pixels dat een tv heeft. Het scherm bestaat uit het aantal pixels dat dicht op elkaar zit. Al die dicht op elkaar gedrukte pixels vormen samen het beeld op je beeldscherm of tv-scherm. Heb je dus meer pixels, dan heb je daarmee een hogere resolutie en dus betere beeldkwaliteit.

Bij 4K tv’s zijn dat 3840 x 2160 pixels, goed voor ruim 8 miljoen pixels in totaal. Ter vergelijking: bij een full HD-tv zijn dat 1920 x 1080 pixels, wat neerkomt op 2 miljoen pixels. Op de plek waar je bij full HD 1 pixel vindt, vind je bij een Ultra HD-tv dus 4 pixels. Dit levert een aanzienlijk verschil in beeldkwaliteit op en dat merk je!

4K-televisie-03

Wat zijn de voordelen van een 4K televisie?

Dankzij de hoge resolutie zie je ieder detail. Gedetailleerde beelden komen tot leven, maar ook de realistische, levendige kleuren spatten van je scherm af. Een 4K televisie geeft namelijk ook een groter beeldcontrast en hogere helderheid. Wist je al dat bioscopen in Nederland hun films afspelen in 4K kwaliteit? Koop je een UHD-tv, dan creëer je daarmee dus de ultieme bioscoopervaring. Gewoon bij jou thuis!

Een 4K televisie is ook erg interessant als je regelmatig games speelt of documentaires, films of series streamt op je televisie. De meeste gameconsoles, maar ook streamingdiensten bieden namelijk 4K ondersteuning aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Netflix, YouTube en Amazon Prime. Speel je favoriete games of bekijk je favoriete zenders met haarscherp beeld, in 4K resolutie!

Een greep uit het assortiment van Salora

Bij Salora hebben we 4K televisies in verschillende soorten en maten in het assortiment (20+ keuzes). Zo hebben we tv’s van 43 inch, 50 inch, 55 inch, 58 inch en 65 inch. Ook heb je de keuze uit diverse type schermen met bijvoorbeeld LED- en QLED-technologie. 

  • De Salora 43 Milkyway van 43 inch (108 cm) is een witte Direct-LED-tv. Deze Android smart-TV met ingebouwde wifi en bluetooth maakt het je extra makkelijk om je streamingdiensten te bedienen dankzij de speciale knop op de afstandsbediening.
  • De Salora 50QLED220 van 50 inch (127 cm) heeft een helder QLED-scherm met een intense kleurweergave. De tv heeft een frameless design en heeft dus geen randen. Met de ingebouwde Chromecast stream je je favoriete content en dankzij de 2 HDMI 2.0-aansluitingen verbind je zo jouw homecinema set of gameconsole.
4K-televisie-01

Andere producten van Salora

Ben je niet specifiek op zoek naar een tv met 4K beeldresolutie of ben je benieuwd naar andere manieren om je films en series te kijken? Bekijk dan ook eens de volgende pagina’s.

Andere producten van Salora

Ben je niet specifiek op zoek naar een tv met 4K beeldresolutie of ben je benieuwd naar andere manieren om je films en series te kijken? Bekijk dan ook eens de volgende pagina’s voor het volledige assortiment van Televisies, Beamers, DVD-spelers en Draagbare DVD-spelers